Для держслужби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів почалась програма «Формування навичок командної роботи на державній службі»

Для держслужби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів почалась програма «Формування навичок командної роботи на державній службі»

Для держслужби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів почалась програма «Формування навичок командної роботи на державній службі»

Дводенна виїзна короткострокова програма «Формування навичок командної роботи на державній службі»  розпочалась для державних службовців 6-9 групи оплати праці Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Під час тренінгу слухачі дізнаються про  сучасні підходи до командоутворення та інструменти розвитку комунікативної культури. Програма надає можливість опанувати техніки підвищення рівня згуртованості колективу, вироблення спільних рішень, чіткого формулювання завдань та розподілу обов'язків.

Leave a Reply

Close